Rayex-promet d.o.o. Zenica, osnovan 1991. godine kao privatno preduzeće za proizvodnju i promet, neprekidno posluje pod istim imenom. Od samih početaka, fokus firme bio je na projektovanju, proizvodnji i prometu. Održavajući svoju inicijalnu ideju, firma je uspješno evoluirala u trgovinu i zastupanje, te surađuje s proizvođačima kako bi pružila vrhunske proizvodne usluge.

Naša trgovina se temelji na širokom spektru proizvoda, uključujući tehničke robe, repromaterijal, ručni i električni alat, mašine, opremu za industriju i slično – sve što je potrebno proizvodnim firmama. Naše aktivnosti i djelatnosti su uvijek ostale iste: uspostavljanje bliske veze s proizvodnim firmama i pružanje usluga koje su što potpunije i kvalitetnije usmjerene ka praćenju njihove proizvodnje.

 

Osnovana kao porodična firma, Rayex-promet se kontinuirano osvježava mladim, obrazovnim kadrovima, uz istovremeno osiguranje stručnog razvoja zaposlenika. Naš pristup je fokusiran na kvalitetu roba i usluga koje nudimo, zastupajući pouzdane brendove i kontinuirano prateći povratne informacije kako bismo osigurali zadovoljstvo naših kupaca. Posebnu pažnju posvećujemo stručnom osposobljavanju našeg osoblja, kontinuirano ih školujući i usavršavajući za djelatnosti kojima se firma bavi.

Vidimo budućnost naše firme u proširenju poslovne suradnje s našim provjerenim dobavljačima, što će rezultirati zadovoljstvom kako naših dobavljača, tako i naših kupaca. Kontinuirani razvoj i perspektiva firme garantovani su angažmanom druge generacije nasljednika, koja aktivno sudjeluje u daljnjem razvoju firme ruku pod ruku s osnivačem.